ZAJEDNO SA NAJTALENTOVANIJIMA

KREIRAMO LJEPŠI SVIJET

PRIJAVI SE

ZAJEDNO SA NAJTALENTOVANIJIMA

KREIRAMO LJEPŠI SVIJET

„Ljepota će spasiti ovaj svijet” rekao je Dostojevski. Biti talentovan naročito u oblasti umjetnosti je pravo bogatstvo, jer stvarajući mijenjamo svijet oko sebe i činimo ga ljepšim. Hajde da učinimo ljepšim svijet u kojem živimo!

Budite kreativni i pokažite nam svoj talenat. Ako sanjaš o postizanju svog vrha, a imaš talenat da iskažeš kreativnost kroz umjetnički rad, pozivamo te da svoj san ostvariš odmah i to učešćem na našem konkursu. Odabrali smo jednu zajedničku, široku, intrigantnu i inspirativnu temu – „Zajedno ka vrhu” i sada možeš da slikaš, pišeš, komponuješ, pjevaš, glumiš, vajaš ili na neki drugi tebi svojstven način ispoljiš kreativnost.

Prijatelji mladih talenata

Pozivamo mlade iz Crne Gore

starosti do 35 godina, da dostave svoje radove na zajedničku, široku, intrigantnu i inspirativnu temu Zajedno ka vrhu

Ograničenje u pogledu umjetničke forme ne postoji – dobrodošli su likovni, literarni, video radovi, skulpture i minijature, fotografije, grafički dizajn…

Svi prijavljeni radovi, nakon što prođu kratku provjeru ispunjenosti konkursom definisanih uslova (starost autora, kriterijum da rad ne sadrži govor mržnje, političke poruke i sl), biće publikovani na platformi i posjetioci će moći da glasaju za svoje favorite (jedan glas dnevno sa jedne adrese).

Glasaj za svog favorita

pomozi mu da osvoji vrijednu mjesečnu nagradu

Pravila i uslovi